Seriously Good

Een jaar geleden zegde Ingrid haar baan op, omdat ze een serieus goed idee had: ze wilde een online magazine gaan maken over een duurzame levensstijl met daarbij een conceptstore vol goede producten. Om te laten zien dat duurzaam niet alleen goed is, maar ook makkelijk haalbaar. En dat het leuk en stijlvol kan zijn. En daarmee was Seriously Good geboren."Bij Seriously Good vind je Good Stories, Good People en Good Brands: mensen, merken en verhalen die inspireren en motiveren. Wij laten zien dat duurzaam niet alleen goed is, maar ook leuk en stijlvol kan zijn."

Blog van Ingrid over Seriously Good

Seriously Good to meet you! Als iemand je zou vragen om een duurzaam lifestylemerk te noemen, hoeveel zou je er dan weten? Eén? Twee? Drie misschien? Zelf wist ik er in elk geval tot voor kort ook maar een paar te noemen. En erg aansprekend vond ik ze niet.

Ik was wel al langer bezig met de vraag wat ik zélf zou kunnen doen aan een beter leven: aan de arbeidsomstandigheden van mensen in kledingfabrieken, aan een schone, diervriendelijke voedselproductie, aan milieuvriendelijke productieprocessen. Kortom, aan een wereld die mijn dochter, onze kinderen, een gezonde en goede toekomst biedt.

Een wereld die mijn dochter, onze kinderen, een gezonde en goede toekomst biedt

Ik dacht altijd dat het heel ingewikkeld was. En vooral níet lekker, níet goedkoop en zeker níet mooi en stijlvol. Inmiddels weet ik beter. Supermarkten liggen steeds voller met biologische producten, boekhandels met gezonde kookboeken. Toen ik me verdiepte in duurzame lifestyle-merken, kwam ik erachter dat er op dat gebied eigenlijk ook heel veel is, en dat het ook nog mooi en stijlvol is.

Maar ik kwam er ook achter dat het vooral gaat om merken die ik nog nooit had gezien of die niet als goed herkenbaar zijn in de winkels waar ik altijd kwam. Daarom ben ik Seriously Good begonnen. Zodat ik jullie kan vertellen over al die producten én over alle inspirerende mensen die met goede en verrassende initiatieven bezig zijn en die ik graag verder wil helpen. Niet alle merken die wij aanbieden zijn volledig duurzaam, maar ze hebben allemaal aantoonbaar stappen gezet om bij te dragen aan een betere wereld. Soms op het gebied van arbeidsomstandigheden, soms op het gebied van milieu, en het liefst natuurlijk allebei.

Ik denk dat veel mensen net als ik de wereld een beetje beter willen maken, maar dat ze vaak niet weten waar ze moeten beginnen. Jij misschien ook wel. Seriously Good helpt je daarbij. Door de allerleukste, mooiste duurzame lifestyleproducten te selecteren, zoals kleding, verzorgingsproducten, woonartikelen en cadeautjes. En door de verhalen achter de producten te vertellen.

"Good Stories, Good People en Good Brands: mensen, merken en verhalen die inspireren en motiveren"

Op seriouslygood.com vind je Good Stories, Good People en Good Brands: mensen, merken en verhalen die inspireren en motiveren. Ik hoop dat we je met onze artikelen kunnen raken en dat we je kunnen inspireren om iets seriously goods te doen of een seriously good product te kopen.

Iedereen kan met kleine veranderingen al een groot verschil maken!

Rol Generous Minds 

Generous Minds helpt Ingrid met de verdere ontwikkeling van Seriously Good.

 

Related minds

Are you joining?

Enterprise

Our Covestors guide start ups, medium and small businesses and corporate enterprise on the road to social impact and yield.

Investors

We offer ready-made investment opportunities with a reduced risk and a prospect of profitable Good Business.

Minds

Generous Minds grows steadily. We welcome experts ready to take the step to greater meaning and social impact.

Your Good Business idea, a successful enterprise?

Our Covestors guide start ups, medium and small businesses and corporate enterprise on the road to social impact and yield.

We offer:

  • Start-ups a resilient foundation for a great future.
  • Medium and small businesses and social Enterprises a prospective for new growth.
  • NGO’s support on the road form Aid to Trade.
  • Corporate Enterprises the opportunity to innovate and make the breakthrough from Socially Responsible Entrepreneurship to Socially Relevant Entrepreneurship.

We work with you as equals to provoke, validate and enhance your Good Business ideas. And when your idea has developed into a powerful Good Business proposition, we invest and bring your business plan further to our co-investors.

Invest in Good Business with us!

Generous Minds offers ready-made investment opportunities with a reduced risk and a prospect of profitable Good Business. We guarantee sound business plans, co-invest and, if and when necessary, provide our expertise on a long-term basis. This is how we transform Good Business ideas into solid businesses.

Your expertise entrepreneurially deployed for a better world?

Our door is always open for entrepreneurs and managers ready to take the next step to greater meaning and entrepreneurship and committed to social impact and sustainable success.