top of page
Image-empty-state.png

Aart van den Bos

Internationaal deskundige op het gebied van innovatieve landbouw

"Het is verbazingwekkend wat je kunt bereiken als het je niet uitmaakt wie de eer krijgt" Harry S Truman

Wat ik doe

Ik train, adviseer en coach ondernemers, impact investeerders, NGO's, overheden in innovatie in onder andere de landbouwsector door het goede voorbeeld te geven (het opzetten van eigen bedrijven)

Hoe ik klanten help

Klanten die kennis, ervaring en netwerk in duurzame innovatie missen, help ik om inzichten te verkrijgen over Climate Smart Agriculture en Regeneratieve Landbouw

Aantal deliverables

- Innovatie scoping rapport
- Businessplan / Haalbaarheidsrapport
- Inzicht in duurzame innovatie mogelijkheden door coaching sessies
- Toegang tot netwerk
- Financiering (Impact investeerders / subsidies)

Voorbeeld klanten

Salt Farm Texel, The Gambia Growth, NextGrid , Impact Booster , Local2Local , Bodemzicht , USAF , Partners4Water , Anti Malaria Drones, Invisible Foods

Contact

Over mij

Ik ben gepassioneerd voor mijn vrouw, kinderen en ik voel me verantwoordelijk voor hun toekomst en die van toekomstige generaties. Ik werk graag met mensen van over de hele wereld en leer van andere culturen. Via mijn netwerk kan ik veel mensen & organisaties verbinden om bij te dragen aan een meer regeneratieve toekomst. Generous Minds is een geweldig collectief van zeer slimme mensen die een vergelijkbaar doel in het leven hebben. Ik ben trots op de verschillende innovatieve impactvolle bedrijven die ik in de loop der tijd heb opgericht en alle bedrijven waarmee ik mijn kennis, ervaring heb mogen delen.
Thuis zijn of reizen met mijn familie is heel belangrijk voor mij. Maar ook voetbal, scubadiven op mooie plekken, golfen of gewoon rondhangen en een biertje drinken met vrienden zijn de dingen in het leven die ik zeer waardeer.

bottom of page