top of page
Image-empty-state.png

Jean - Pierre Houtkoop

Subsidie adviseur

Do not give up!

Wat ik doe

Ik help bedrijven bij het vinden en krijgen van subsidies waarmee ze hun innovatieprojecten kunnen financieren. Mijn focus ligt op technische innovatie, energie, milieu, internationaal ondernemen en circulaire economie

Hoe ik klanten help

Bedrijven die zich oriënteren op innovatie en de mogelijkheid van subsidies om dit te financieren, help ik bij het vinden van de juiste subsidieregeling, het schrijven van de subsidieaanvraag en het opstellen van het projectplan om hen tijd en geld te besparen

Aantal deliverables

- Subsidieprojectplan
- Schriftelijke subsidieaanvraag
- Verkregen subsidie

Voorbeeld klanten

Waste Transformers, Anulife, Grwnxt, Innolane, Square11, MakersUnite, SolarDew

Contact

Over mij

Ik help bedrijven bij het vinden en krijgen van subsidies waarmee ze hun innovatieprojecten kunnen financieren. Mijn focus ligt op technische innovatie, energie, milieu, internationaal ondernemen en circulaire economie. Ik word echt enthousiast als ik werk aan projecten, die niet alleen leiden tot nieuwe producten of diensten, maar de wereld ook beter maken.
Daarom werk ik graag als Mind: werken aan mooie projecten die de wereld beter beloven te maken en samenwerken met inspirerende collega's.

Mijn vrouw Suzan en ik hebben twee kinderen die vanwege hun studie niet meer thuis wonen. Als ik niet aan het werk ben, wandel ik met mijn honden, rijd ik op mijn MTB, speel ik golf en/of ben ik veldhockey scheidsrechter. Bergbeklimmen is een andere grote passie, maar omdat we niet in de buurt van bergen wonen, kan ik niet meer dan 1 of 2 weken per jaar bergen beklimmen.

bottom of page