top of page
Image-empty-state.png

Jos van der Meulen

Strategisch Business Mentor / Coach

Wat ik doe

Ik ben een pragmatische business coach die C-levels van startups begeleidt bij alle zakelijke elementen die zij tegenkomen bij de groei van hun bedrijf.

Hoe ik klanten help

Ik bied mijn expertise aan, opgebouwd uit 28 jaar ervaring. De laatste 15 jaar hiervan heb ik als ondernemer een bedrijf van minder dan 10 naar meer dan 150 medewerkers laten groeien. Hierdoor is mijn expertise dus vooral gebaseerd op praktische ervaring.

Aantal deliverables

- Market Entry Plan
- Bedrijfsanalyse
- Concurrentie Analyse
- Groei Strategie
- Productpositionering
Definiëren
- Pitch Deck Ontwikkeling
- Leiderschapsontwikkeling
- Coaching op Performance Management

Voorbeeld klanten

eSIMGo, cloudnumbering

Contact

Over mij

Ik heb een commerciële achtergrond met ruim 28 jaar ervaring in sales.

Ik heb diverse salesfuncties bekleed in verschillende sectoren, variërend van radio-automatisering, mobiele telefonie, streaming media (startup) en een Europese internetprovider.

De afgelopen 15 jaar was ik ondernemer en mede-eigenaar van het bedrijf https://aexus.com/. De missie van Aexus is om jonge technologische bedrijven te helpen hun weg naar de markt te vinden en succesvoller te worden. Aexus ondersteunt hen bij positionering, marktintroductie-advies, werving & selectie, directe verkoop, kanaalontwikkeling, inbound marketing en digitale marketing. Het bedrijf is actief in Europa, de Verenigde Staten en Azië met zeven kantoren en 150 medewerkers van 23 verschillende nationaliteiten.

Samen met mijn compagnon heb ik Aexus opgebouwd van een boutique bureau (8 consultants) naar een middelgroot bedrijf met 150 medewerkers en een wereldwijde footprint. Eind 2022 heb ik mijn aandelen verkocht en ben ik volledig uit het bedrijf gestapt. Sindsdien richt ik mij op strategisch advies/mentoring voor start-ups en scale-ups.

Mijn belangrijkste aandachtsgebieden hierbij zijn:

Persoonlijke coaching van C-level management.
Ontwikkeling van bedrijfsstrategie en internationale schaalvergroting.
Definiëren van commerciële processen.

bottom of page