top of page
Image-empty-state.png

Jurek Hryniuk

Financieel expert

Wat ik doe

Ik ondersteun het financieringsproces van sociale ondernemingen om hen te helpen impact te creëren voor mensen en de planeet

Hoe ik klanten help

Bedrijven die financiering nodig hebben, verliezen veel tijd en geld aan het vinden van de juiste investeringspartner die past bij hun behoeften en DNA. Ik ondersteun bedrijven door een voorselectie te maken van geschikte investeringspartners, te kijken of zij geïnteresseerd zijn in het specifieke bedrijf en ik blijf betrokken tot de financial close

Aantal deliverables

- Overzicht van geschikte investeringspartners voor ondernemers
- Contact opnemen met geschikte investeringspartners voor ondernemers
- Ondersteuning t/m financiële afsluiting

Voorbeeld klanten

SolarDew, Nextgrid, Wavepiston, Resilient Island, Lokalist, SpeakSee, Innolane, VaVersa

Contact

Over mij

In juni '22 ben ik afgestudeerd aan de bacheloropleiding Bedrijfseconomie aan de Universiteit Maastricht. Hierna heb ik besloten dat ik mijn professionele carrière wil voortzetten in de investeringsomgeving. Tijdens mijn studie in Maastricht heb ik een set vaardigheden ontwikkeld die nauw verband houden met financiën, wat mijn hoofdvak was.

Tegelijkertijd is mijn wereldbeeld stevig gevormd en ben ik niet onverschillig voor een verscheidenheid aan hedendaagse vraagstukken. Om te beginnen ben ik veganist geworden als standpunt tegen dierenmishandeling en klimaatverandering, voor mij één van de meest urgente problemen die de mensheid moet aanpakken. Daarom ben ik actief betrokken bij vrijwilligerswerk voor FoodCoop Maastricht, een organisatie die ernaar streeft lokale, plastic vrije en betaalbare groenten te promoten en te leveren aan de gemeenschap. Daarnaast, omdat ik altijd probeer te staan voor degenen die kwetsbaar en in nood zijn, ben ik actief lid geweest van een andere organisatie genaamd Refugee Project Maastricht. Deze organisatie werkt samen met het lokale vluchtelingencentrum en helpt immigranten in Maastricht met allerlei zaken, allemaal gericht op het verbeteren van hun welzijn en een soepele integratie in de lokale omgeving.

Werken op het gebied van financiën in combinatie met het creëren van sociale waarde is mijn overkoepelende carrièredoel. Bij Generous Minds heb ik de perfecte plek gevonden om deze doelen te combineren, aangezien ik sociale ondernemingen die een verschil maken in onze wereld ondersteun bij het vinden van de benodigde financiering om hun impact te realiseren.

bottom of page