top of page
Image-empty-state.png

Njord Pattiasina

Interim directeur / CEO

Wat ik doe

Ik help bedrijven hun fundament te bouwen en te schalen waarbij ik tegelijkertijd de organisatie in de juiste richting beweeg als interim-directeur / CEO

Hoe ik klanten help

Bedrijven die een nieuwe propositie willen lanceren en/of behoefte hebben aan een interim directeur ondersteun ik bij opdrachten van 0,5-3 jaar. Daarnaast ondersteun ik impact georiënteerde bedrijven bij het vinden van de juiste investeringspartners

Aantal deliverables

- Efficiënt beheer van het bedrijf
- Gelukkig team
- Een nieuwe propositie op de markt brengen
- Financiering

Voorbeeld klanten

Innolane, Nextkidney, Alliander, Rabobank, Dynamo, Nudge NL, TheSocialMedwork, Berenschot

Contact

Over mij

Ik ben een ondernemende directeur met een scherp oog voor mensen. Ik combineer een solide basis als management consultant met uitgebreide ervaring in de startup/social enterprise wereld.

Ik was commercieel directeur van een succesvol zorgplatform en managing director van het grootste duurzaamheidsplatform van Nederland (beide gefinancierd door impact investeerders).

Nu zet ik in opdracht van Alliander (via Krachtwerk) een nieuwe startup op om het tekort aan technische arbeidscapaciteit voor de energietransitie terug te dringen.

Met Generous Minds ondersteun ik samen met het team van Generous Money sociale ondernemingen die op zoek zijn naar financiering.

bottom of page