top of page
Image-empty-state.png

Twan Voss

Ondernemer die investeert in diverse projecten en bedrijven.

Wat ik doe

Ik begeleid, coach en ondersteun getalenteerde ondernemers en teams bij het realiseren van hun groeiambities. Ik werk graag samen met gedreven en getalenteerde mensen die openstaan voor nieuwe ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe ik klanten help

Ik denk strategisch, bepaal de cruciale eerste stappen en blijf gefocust op het belangrijkste. Ik wil begrijpen wat mijn klant wil bereiken in het leven en welke bijdrage hij of zij wil leveren aan de maatschappij. (Wat is jouw "Waarom"?) Vervolgens vertaal ik dit naar concrete acties en een succesvolle bedrijfsstrategie.

Aantal deliverables

- Strategy
- Vision
- Coaching
- Consultancy
- Funding

Voorbeeld klanten

Solar Dew, Bamboo Belgium, Johnny Cashew, A Banana Company, Solarge

Contact

Over mij

Op mijn veertiende richtte ik mijn eerste bedrijf op en op mijn twaalfde kocht ik mijn eerste aandelen. Gedurende mijn leven heb ik verschillende bedrijven opgericht, verkocht en ondersteund.

Ik combineer graag mijn sterke punten, zoals strategie, financiën en structurering, met het creëren van een betere wereld. Generous Minds deelt diezelfde visie.

Ik ben medeoprichter van LIFE Capital, een private equity-onderneming die impactbedrijven helpt met strategie en investeringen. Onze missie is om de wereld te verbeteren door de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN als leidraad te gebruiken. Mijn vaardigheden liggen in groots denken, kosten omzetten in winst, obstakels identificeren en overwinnen. Ik heb vier bedrijven opgebouwd en verkocht en ben momenteel geïnvesteerd in zes andere die ik opschaal naar een waarde van 100 miljoen euro.

Ondernemerschap zit in mijn bloed, zoals blijkt uit een aantekening die ik op achtjarige leeftijd in een schoolboek schreef: "Als ik groot ben, wil ik een bedrijf hebben zoals mijn ouders, maar dan tien keer zo groot." Ik kocht mijn eerste aandelen op mijn twaalfde en richtte mijn eerste bedrijf op op mijn veertiende. Hoewel ik het geweldig vind om bedrijven op te zetten en te laten groeien, heb ik uiteindelijk besloten mijn focus te verleggen naar het investeren in en financieren van duurzame bedrijven.

Als investeerder is mijn belangrijkste focus om ondernemers te inspireren met visie en strategie, en hen te ondersteunen met financiering om een positieve impact op de wereld te maken. Ik geloof sterk in de kracht van het verbinden van mensen en ideeën om krachtige synergieën te creëren, en ik gebruik mijn natuurlijke vermogen om van groot naar klein te denken om mijn klanten te helpen groeien en hun bedrijf te versnellen.

Naast mijn werk lees ik graag en doe ik nieuwe kennis op. Ik hou ook van reizen, vooral op de motor. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe kansen om te leren en te groeien, dus als je iets te delen hebt of samen iets wilt leren, neem dan gerust contact met me op!

bottom of page