We leren je graag kennen en kijken uit naar een afspraak

De realiteit na de startupfase, de operatie opschalen of je bestaande product of bedrijf verduurzamen, het vraagt allemaal nieuwe kennis, expertise en vaak ook extra geld. 

Heeft jouw team het allemaal in huis om die groei te realiseren of heb je hulp van gedreven experts nodig? Heb je meer geld nodig om de verwachtingen waar te maken?

 

Wij geloven dat je succes samen maakt. En jij vooral moet doen waar jij goed in bent. Wij helpen je graag met de rest.

 

We kijken er daarom naar uit om te weten wie je bent, wat je drijft en waar je uitdagingen liggen. Zodat we goed kunnen inschatten hoe we je het beste en snelste zouden kunnen helpen om samen de wereld op een ondernemende manier mooier en beter te maken.

Omdat er gelukkig steeds meer ondernemers zich inzetten om de wereld mooier te maken. En steeds meer van die ondernemers ons vaak via word-of-mouth weten te vinden. Krijgen wij veel verzoeken, die we graag zo goed mogelijk opvolgen zodat je als ondernemer snel weet waar je aan toe bent.

We willen je daarom vragen om onderstaande vragen voor ons te beantwoorden. Waarna we je in contact brengen met de juiste Generous Mind uit ons collectief.

Daarnaast willen we je vragen om een compact document of presentatie mee te sturen, dat zo goed mogelijk weergeeft wie je bent en waar je specifieke uitdaging ligt die je met ons wil bespreken.
 

Waar denk je dat Generous Minds je mee kan helpen?
Upload presentatie

Dank je wel voor je aanvraag.

Wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen!