top of page

Ontmoet onze partners

Naast onze mind experts en de nauwe contacten met investeerders werkt Generous Minds met een aantal waardevolle partners binnen ons ecosysteem. 

Global_Consulting_Logo_Color.jpeg
todaytomorrow.jpeg
Logo-MCPR.png
impact hub.png
logo_versnellingshuis .png

Protiviti

Protiviti is een wereldwijd adviesbureau met hoofdkantoor in Menlo Park en San Ramon, Californië, dat advies levert op het gebied van interne audit, risico en compliance, technologie, bedrijfsprocessen, data-analyse en financiën. Protiviti helpt bedrijven met het behouden van controle zodat zij zich kunnen richten op hun bedrijf en het maken van impact, in plaats van op de dagelijkse brandjes en organisatorische uitdagingen.

BVDV

BVDV is een allround legal kantoor die de kennis en ervaring in huis heeft om ondernemers bij te staan in alle geschillen en vraagstukken waar zij mee te maken krijgen, zowel op civiel als fiscaal vlak. 

TodayTomorrow

TodayTomorrow is een design & tech studio die een breed scala aan digitale productontwikkelingsdiensten aanbiedt aan de pioniers van morgen in 3 specifieke fasen: definieren > ontwerp > ontwikkelen

MCPR

MCPR is een creatief allround PR-communicatiebureau met een no-nonsense aanpak. We werken strategisch, zetten de meest efficiënte middelen in en handelen daadkrachtig om de doelen van onze klanten te bereiken. Van online tot print en van guerrilla promoties tot evenementen. 

ImpactHub

Als onderdeel van het snelgroeiende wereldwijde Impact Hub-netwerk van impactondernemers en innovators met meer dan 24.500 leden in meer dan 100 steden wereldwijd, is het ons doel om een nieuwe economie te bouwen die werkt voor iedereen, waar impact de norm is, gebaseerd op regeneratieve levenssystemen en niet extractief.

Het Versnellingshuis

Circulair ondernemen is niet altijd eenvoudig. Zeker niet als je niet goed weet waar te beginnen of hoe je volgende stap eruit moet zien. Precies daarom is er Het Versnellingshuis. Bij ons vind je experts en kennis om je verder te helpen met circulair ondernemen. Je versterkt hier je netwerk en doet inspiratie op om zelf aan de slag te gaan. 

Het Versnellingshuis is sinds 2019 een samenwerkingsverband tussen het Ministerie van IenW, VNO-NCW/MKB-Nederland, Het Groene Brein en MVO Nederland. 

bottom of page