top of page
Image-empty-state.png

Anneke Wieling

Ervaren CEO/CFO, Business Generalist met Finance expertise

Wat ik doe

Ik ondersteun bedrijven als business generalist (CEO/CFO) om processen, systemen en werkwijzen te optimaliseren zodat ze klaar zijn voor groei

Hoe ik klanten help

Ondernemers die behoefte hebben aan kennis en ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen, rapportage, people management en het efficiënt runnen van hun bedrijf, help ik door coaching en sparringpartner te zijn

Aantal deliverables

- Financiële modellen, scenarioanalyse
- Plan om structuur te bieden voor een efficiënte bedrijfsvoering
- Ondersteuning bij de uitvoering van dit plan

Voorbeeld klanten

Makers Unite, TMI Academy, Kingdom of Wow

Contact

Over mij

Ik ben altijd op zoek naar verbeteringen in efficiëntie en effectiviteit van processen, om het leven en werk makkelijker te maken. Met als doel een organisatie op snelheid brengen met de groei en ambities van het idee erachter. Mijn talent is het creëren van teams, en zien wat teams nodig hebben om de organisatie in sync te brengen met haar doel. Het organiseren van financiën, interne controle en tijdige management informatie, gecombineerd met het creëren van de juiste management team structuur en ervoor zorgen dat mensen allemaal werken op het gebied waar ze energie van krijgen!

Ik heb gewerkt als externe accountant, Financial Controller, CFO en ook als CEO in verschillende sectoren en groottes van organisaties. Van global corporates tot kleine en middelgrote ondernemingen, van eigenaar van een outdoorwinkel tot manager van een adviesbureau. Ik heb ervaring in productie in FMCG, industriële producten, distributie, logistiek en detailhandel. Als manager van een adviesbureau combineer ik consulting met leidinggevende taken, wat een geweldige manier is om mijn ervaring relevant en actueel te houden. Generous Minds verbindt mijn verlangen om iets goeds te doen met wat ik te brengen heb, namelijk de ervaring die ik heb opgebouwd in bijna 30 jaar werken in bedrijven in Nederland en daarbuiten.

Door die ervaring en de consulting ervaring die ik binnen Protiviti heb, kan ik echt een verschil maken in organisaties die voor meer dan alleen winst werken, organisaties die sociale impact creëren. Ik geloof echt in de kracht van mensen om hun eigen lot te creëren als ze de kans krijgen, en de mogelijkheid voor mij om de sociale ondernemingen die Generous Minds ondersteunt te helpen is een geweldige manier om hier aan bij te dragen.

bottom of page