top of page
Image-empty-state.png

Eliana Delfino

Graphic Designer & Art Director

A good laugh and a long sleep are the two best cures for anything

Wat ik doe

Ik ontwerp en creëer visuele concepten die organisaties en ondernemers helpen
hun merk, projecten en ideeën visueel te communiceren

Hoe ik klanten help

Ik help bedrijven om hun werk zelf te laten communiceren, te verkopen en het publiek op een duidelijke manier te bereiken. Succes voor mij zijn klanten die blij zijn met het resultaat en het gevoel hebben dat het ontwerp materiaal van hen is

Aantal deliverables

- Event branding
- (Re) branded Logo
- Merk identiteit
- Merk guidelines
- Merk documentatie

Voorbeeld klanten

The European Union, The Argentine Embassy in the Netherlands, WHO, UN. FIBA (The International Basketball Federation), Adecco, Epson, Hempel. JVC, Siemens, Several empowered women own enterprises, The Cervantes Institute of the Netherlands and more

Contact

Over mij

Ik ben een grafisch ontwerper & art director met vele jaren ervaring. Wat ik het leukst vind aan mijn werk is luisteren en samenwerken als een team met mijn klanten alsof ik al heel lang deel uitmaak van het project/bedrijf. Ik heb passie voor mijn werk en werk graag samen met mensen die plezier hebben in wat ze doen. Ik maak contact met de essentie van de personen achter de ideeën, wat er te zeggen valt en wie er is om naar te luisteren. Het draait allemaal om het zoeken naar schoonheid en eenvoud voor visuele interpretatie.

Ik heb het geluk om aan projecten te werken die bijdragen aan de maatschappij; een van de laatste projecten was voor een Social Media Visual Campaign die ik ontwierp voor de "United Nations - Human Rights" op de Internationale Dag van de Democratie, een ander mooi en recent project was "Nextkidney", merkidentiteit.

Ik hou van sporten, wandelen en genieten van de natuur of buitenactiviteiten. Omdat ik veel uren achter de computer werk, probeer ik hobby's te doen om mijn handen op een andere manier te gebruiken, dus ik schilder nu met acryl en knutsel met keramiek en ik vind het geweldig!

bottom of page