top of page
Image-empty-state.png

Huib Maaskant

Creative Brand Strateeg, Creative Director, Content Creator.

Wat ik doe

Ik ontwikkel merken en waardeproposities om duurzame business ideeën naar de markt te brengen.

Hoe ik klanten help

Als creatief merkstrateeg, creatief manager en tekstschrijver 'grond' ik zwevende ideeën. Dit betekent: ik vertaal dromen naar een solide merkpositionering, naam, tone-of-voice, productontwerp-strategie en communicatie-aanpak.

Aantal deliverables

- Concurrentieanalyse:
- Creatieve merkstrategie
- Merknaam
- Propositie/Belofte
- Merkverhaal
- Identiteit (samenwerking met kunst en design)
- Productontwikkeling guidelines
- Communicatie (campagnes, content)

Voorbeeld klanten

KLM, Good Rootz, PAX, Volvo, NPO

Contact

Over mij

Ik richtte in 1997 een van de eerste digitale creatieve bureaus in Nederland op, Qi. Sinds mijn vertrek daar in 2003 ben ik, op een enkele korte periode na, altijd als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest. Je kunt dus wel zeggen dat ik zo'n 25 jaar ondernemer ben.

Bedrijven zitten vaak vast in de waan van de dag en weten niet welke richting ze op moeten. Er liggen te veel losse eindjes op tafel. Ze draaien al een tijdje rondjes in cirkels. Wat is de juiste weg? Wat betekent het als we die of die kant op gaan? Hoe worden we relevant, cool en opvallend? En nog een dozijn soortgelijke vragen.

Ik bied hen een eerlijke mening en een duidelijke keuze. Ik help hen een beeld te schetsen van hun merk, wat dat betekent voor de productontwikkeling en hoe dat resoneert bij consumenten. Ik geef ze een kader om beslissingen op te baseren.

bottom of page