top of page
Image-empty-state.png

Liesbeth Gouwens

Trusted Advisor, Ondernemer en Coach

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg

Wat ik doe

Ik ben gespecialiseerd in algemeen management, bedrijfsstrategie, budgetten, financiering & fondsenwerving, individuele coaching en stakeholdermanagement.

Hoe ik klanten help

Ik doorgrond complexe situaties en ontwikkel strategieën om verder te gaan. Ik zorg voor duidelijkheid en structuur.

Mijn aanpak voor het bouwen van bedrijven start met cruciale inzichten en het concurrentievoordeel. Ik gebruik data (markt/verkoop/product), feedbacklussen om te valideren en innoveren, en bouw blokkengewijze budgetten.

Aantal deliverables

- Bedrijfsplan; Idee; Verhaallijn; Kerninzichten & Bedrijfsmodel
- Informatie- memorandum/ Term sheets &
- Documentatie voor eigen vermogen & vreemd vermogen/
- Aandeelhouders-overeenkomsten/ Stakeholder-management & governance
- Teamsamenstelling, coaching van management en/of team
- Budgetten, bouwstenen, structuren,
- Rapportagecycli, kasstroomprognoses
- Nieuwe productontwikkeling; Hoe te structureren/ proces/ data/ inzichten/ feedbacklussen

Voorbeeld klanten

Willem&Drees, BitesWeLove, Impact Hub

Contact

Over mij

Ik houd van (aan) bedrijven bouwen & impact maken. Van echt een verschil maken voor iemand.

Na mijn studie bedrijfskunde heb ik 19 jaar in de maritieme industrie gewerkt als finance professional (bankier, interim-management, M&A advies, structuring debt & equity) bij een bank en als partner van een corporate finance boutique.

Daarna ben ik bewust overgestapt naar impact startups en scale-ups in food. Ik houd enorm van eten en van koken en ik wilde meer impact maken. En ik wilde heel graag zelf meebouwen aan een bedrijf van heel klein naar echt een bedrijf wat ertoe doet en toekomst bestendig is. Dat heb ik de afgelopen jaren gedaan bij BitesWeLove. Ik geniet nog steeds van die reis. En wil ook weer met meerdere bedrijven aan de slag gaan.

Sinds een paar jaar verdiep ik me in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken: Het is zo’n belangrijk onderdeel van het succes van een bedrijf. Ik neem deze nieuwe liefde en kennis ook graag in, in mijn werk.

Mijn kracht is snel doorhebben wat er speelt. Dat bespreken, structuur in aanbrengen, het van meerdere kanten bekijken, er visie bij leggen en een plan mee maken. En de verbinding leggen tussen verschillende stakeholders, de cijfers, processen en gedrag. Ik houd ervan om mee te denken, een traject vorm te geven en om erbij te blijven om mens en team te faciliteren om ermee aan de slag te gaan.

Ik word graag gebeld om mee te werken aan groei- of verandertrajecten bij een bedrijf. Ik word extra enthousiast als het gaat over food en de voedselketen, impact maken en scale ups. En als ik kan leren van mensen op het gebied van teamontwikkeling.

bottom of page