top of page
Zoeken
  • rbeuk8

Toegankelijkheid creëren voor doven en slechthorenden

Bijgewerkt op: 24 apr. 2023

Jari, CEO en medeoprichter van SpeakSee, werd geïnspireerd door zijn ouders die doof zijn om doven en slechthorenden weer deel te kunnen laten nemen aan de maatschappij. SpeakSee biedt daarnaast ook de mogelijkheid om realtime gesprekken te vertalen met het SpeakSee translation station.

De SpeakSee producten en diensten komen daarom voort uit een diep begrip van hun gebruikers en hun uitdagingen. Daarom zijn ze altijd op zoek naar betrokkenheid bij hun gemeenschap van gebruikers en luisteren ze met hart en ziel naar hen.

SpeakSee microfoons registreren live wat wordt gezegd tijdens persoonlijke groepsbijeenkomsten en transcriberen het real time in tekst op een smartphone. Zo kunnen slechthorenden direct lezen wat er gezegd wordt.SpeakSee kan de sprekers identificeren, die in verschillende kleuren op het slimme apparaat verschijnen. Op deze manier is het gemakkelijk om te zien wie wat zegt.


SpeakSee kan worden gebruikt op smartphones, laptops en desktops. De SpeakSee app zal beschikbaar zijn voor iOS en Android toestellen.


SpeakSee gebruikt een reeks sensoren, de microfoon isoleert en vangt spraak van de gebruiker op intelligente wijze op en verwerpt ruis van andere bronnen.

Het systeem ondersteunt maximaal 9 microfoons tegelijk.

SpeakSee als eerste case in ons Integrated Capital Lab

SpeakSee was de eerste case die werd gepresenteerd en besproken met een breed scala aan verschillende financiers in ons eerste Integrated Capital Lab (ICL) van januari 2019. Het was een geweldige kick-start van de ICL propositie voor zowel SpeakSee als Generous Minds, omdat SpeakSee op dat moment succesvol werd uitgedaagd en gefinancierd voor haar financiële behoefte en met serieuze intenties om SpeakSee ook in toekomstige financieringsrondes te co-financieren.

Naarmate de tijd vorderde ontwikkelde SpeakSee zich in lijn met de verwachtingen en in nauwe samenwerking met SpeakSee houden we het overzicht en ondersteunen hen met het vinden van de juiste impact financiers voor de volgende groeifasen.


"Generous Minds heeft ervoor gezorgd dat we toegang hebben tot een zeer hoogwaardig netwerk van sociale investeerders die goed bij onze visie passen. We zijn momenteel in vergevorderde gesprekken met verschillende partijen die we ofwel rechtstreeks via het Integrated Capital Lab ofwel via het netwerk kennen." Jari Hazelebach, CEO & Oprichter SpeakSee

Generous Minds ondersteuning

In lijn met onze filosofie introduceren we onze Generous Minds experts waar relevant, om met gebundelde krachten de kans op succes en impact te vergroten. Zo wordt ondersteuning gegeven bij het productontwerp en de productieaspecten van SpeakSee door Ronald Lewerissa. En het verkennen van de ondersteuning van Maarten Broekema om SpeakSee vergoed te krijgen door zorgverzekeraars, wat inmiddels allemaal gelukt en afgerond is. Daarnaast wordt allround juridische ondersteuning gegeven door onze Generous Minds partner BvdV.


Persoonlijk is SpeakSee een van onze favoriete ondernemers die wij actief ondersteunen met Generous Minds & Money. Jari is zeer authentiek en professioneel en een fijn persoon om mee samen te werken! Het is geweldig om te ervaren hoe hij, samen met zijn impact gedreven team, SpeakSee naar het volgende niveau ontwikkelt en de gewenste impact maakt op het leven van doven en slechthorenden. Klik hieronder om enkele eerste reacties te zien van gebruikers die SpeakSee voor het eerst in hun leven ervaren.

186 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentáře


bottom of page